Goat Simulator Kuzey Amerika'da Kutulu Olarak da Satılmaya Başlıyor

30.06.2014 16:55 B.Onur Yıldız

 
     Coffee Stain'in geliştirdiği absürt bağımsız oyun Goat Simulator, Temmuz ayında Kuzey Amerika'da kutulu olarak satılmaya başlayacak. Oyunu Deep Silver dağıtacak.  
 
     Stüdyodan geliştirici Armin Ibrisagic, yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Satışlar konusunda her zaman önceliğimiz Steam ve diğer dijital platformlar. Ancak üzerinde komik bir keçi suratının olduğu bir kutuyu da görmek istediğimiz için perakende olarak da satış yapmaya karar verdik."
 
     Ibrisagic, Goat Simulator'ın kutusunun oyuncuların raflarında yer almasının eğlenceli olacağına inanıyor. Goat Simulator Temmuz ayının ortalarında 9.99$ fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak ve çıkan son büyük yama olan 1.1'i de içerecek. Oyunun Avrupa'da da kutulu olarak çıkıp çıkmayacağına dair herhangi bir açıklama gelmedi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Goat Simulator Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Coffee Stain Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler