Goichi Suda Yarın Bir Duyuru Yapacak

14.10.2010 10:45 Alkan Adakaner


 
    Grasshopper patronu ve No More Heroes'un yaratıcısı Goichi Suda yarın yeni bir duyuru yapacaklarını açıkladı. Suda'nın adını son dönemlerde Fatal Frame 4 ve Shadow of the Damned gibi oyunlarda duymuştuk.

    Bu duyurunun ne olabileceği konusunda herhangi bir fikir yürütemiyoruz, ama yapımcının Nintendo platformlarına yakın olması bir 3DS duyurusunun yapılabileceğini düşündürüyor. Şu sıralar Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami ile birlikte Shadow of the Damned'ı geliştiren Suda, Japonya'da oldukça popüler bir yapımcı.

     Sürekli Shinji Mikami ve Hideo Kojima ile toplantılar düzenleyen Goichi Suda, bu muhteşem ikili ile birlikte muhteşem bir oyunla karşımıza çıkması güzel olurdu.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadows of the Damned Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, Masa Oyunu Monopoly'i Piyasaya Sürdü: Neler Sunuyor? 42 Dk önce The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered Duyurusuyla Temel Oyun Zamlandı 4 Saat önce Blizzard Üçüncü Kez StarCraft Nişancı Oyunu Geliştiriyor 5 Saat önce Death Stranding 2: On the Beach'ten İlk Görüntüler Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler