Grid 2'de Neden Kokpit Kamerası Yok?

13.08.2012 14:07 Levent Polater

 
    GRID 2'nun duyuruluşuyla birlikte sevincini saklayamayan oyunseverlerin yanısıra yapım için şikayet alan en önemli detay yapımda kokpit kamerasının olmamasıydı. Codemasters, yapılan bu şikayetlerin ardından cevabını verdi.
 
     Grid 2'nin baş yapımcılarından clive Moody, kızgın yarışseverlere şu açıklamayı getirdi: "Sanırım bu tarz kararları yapmamızı sağladığımız verileri nereden aldığımızla ilgili oluşan bir karmaşa mevcut. Araştırma gruplarımızı kullanırken, kullandığımız en önemli veri kaynağı oyuncularımızın sunucularımızda yapımlarımızla neyi neden yaptığıyla ilgili toppladığımız derin verilerdir."

    “Codemasters'ın yarış oyunlarında oyuncuların yalnızca %5'i kokpit kamerasını kullanıyor. Buradan yola çıkarak, bu ekstra veri hafızasını kullanarak yarış oyun deneyiminizi çok daha iyi bir seviyeye çıkarabilecemizi düşünüyoruz. Daha yüksek çözünürlüğe sahip araç modellemeleri yaratabiliriz. Detay seviyesi daha yüksek çevre öğelerine odaklanabiliriz. Ya da daha fazla işlemci gücü kullanarak daha gelişmiş fizik sistemi önünüze sunabiliriz. "

    Codemasters, konuyla ilgili oldukça açık bir cevap vermiş. Ne düşünüyorsunuz? Hala kokpit kamerasını görmek isteyen var mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grid 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler