Grid 2'nin Multiplayer Bölümü Detaylandı

11.04.2013 21:00 Samet Konuksal


    Tek kişilik bölümünde 30 saatin yukarısına kadar ulaşan oynanış süresiyle karşımıza çıkan Grid 2'nin multiplayer bölümü de detaylandı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Grid 2'de split screen desteği yer alacak ve online maçlarda 12 kişiye kadar destek sağlanacak. Oyunun online bölümünde Race, Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off, Time Attack, Power Lap ve Global Challange adında oyun modları yer alacak. Grid 2'nin multiplayer bölümündeki araçlar modifiye edilebilir olacak ve toplamda 6 milyara varan farklı kombinasyonlar yer alacak.
 
    Codemasters Racing, Grid 2'nin multiplayer bölümünde RaceNet sistemine de yer verecek. Oyuncuların sosyal platformu olan RaceNet'te video paylaşabilecek ve liderlik sıralamasında birinciliğe oynayabileceksiniz. Son olarak Grid 2'nin bu bölümünde Rival sistemi de yer alacak. Günlük, haftalık ve aylık olarak üçe ayrılacak olan Rival oyunları RaceNet aracılığıyla seçilecek ve oynuncular rakiplerinin önüne geçmeye çalışacaklar.
 
Oyunun multiplayer modundan ve RaceNet'ten alınan görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grid 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler