H1Z1'de Şimdiden Bir "Easter Egg" Bulundu!

13.04.2014 16:49 Ömür Gencer

 
     Sony Online Entertaintment,"Easter Egg" denilen oyunlarda saklı küçük sürprizleri oldum olası sevmiştir. SOE hafta içinde açıklanan ve bayağı ses getiren yeni oyunları H1Z1 için de bir "easter egg" bulundurmaktan geri durmamış.
 
     Oyunun resmi sitesine girdiğinizde, sol taraftaki dağın tepesine bakarsanız bir ışığın yanıp söndüğünü görebilirsiniz. Aslında bu ışık mors alfabesiyle kodlanmış ve çevrildiğinde bu  linki'e ulaşılıyor.
 
     Görseldeki büyüleyici atmosfer bizi oldukça etkiledi. Ormanlarla kaplı ve puslu bir havaya sahip olan bu dünyayı keşfetmek için oldukça sabırsızlanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler