Halo: Reach'in Defiant Adlı DLC'si 15 Mart'ta

Halo serisi FPS dünyasının en kaliteli multiplayer modlarına sahip oyunlarından birisi
25.02.2011 10:32 Alkan Adakaner


     Xbox 360'ın gurur kaynağı haline gelen Halo serisi, Bungie tarafından geliştirilen Reach adlı oyunu ile de oyuncuların büyük beğenisini topladı. Özellikle multiplayer konusunda çok iddialı olan oyunun 2. indirilebilir içeriğinin çıkış tarihi açıklandı.
 
      Bungie'nin Activision'la anlaşmasından sonra serinin yeni geliştiricisi  343 Industries tarafından geliştirilen bu indirilebilir içerik 15 Mart'ta Xbox Live'da 800 puana satılacak. Bu DLC sayesinde Condemned, Highlands ve Unearthed adlı 3 haritaya sahip olacağız.
 
      Multiplayer ve Firefight modları için kullanabileceğimiz bu paketler sayesinde oyunun multiplayer modlarının ömrü daha da uzayacak. Bu içeriğin videosunu ve ayrıntılarını daha önceki haberimizde bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler