Halo: Reach'in Oyuncu Eşleştirme Güncellemesi

12.10.2010 01:11 Gökhan Yılmaz

 
     Bungie Software, Halo: Reach'in senaryo bölümü için oyuncu eşleştirme özelliğini 19 Ekim'de yayınlanacak güncelleme ile ekleyeceğini açıkladı. Daha önce 12 ya da 19 Ekim için söz verilen özellik böylece kesin bir tarih almış oldu.
 
     Oyuncu eşleştirme olmadığı için kullanıcılar sadece kendi arkadaşları ile co-op oynayabiliyorlardı. Şu an beklemede olan özellik test ediliyormuş. Eklenecek bu özellik ile oyuncular arkadaş listelerinde olmayan kullanıcılar ile birlikte oyunu baştan sona co-op oynayabilecekler.
 
     Ayrıca yapımcı, önümüzdeki haftalarda yayınlanacak güncellemeler ile MLG (Major League Gaming) ve Grifball playlistlerini eklemeyi düşünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler