Halo: Reach'in Yeni Harita Paketi "Defiant" mı?

Haritadaki büyük Covenant gemisi dikkat çekiyor.
10.02.2011 12:35 Ersin Kılıç


     Halo serisinin en önemli olaylarından biri olan Reach'in düşüşünü, Halo: Reach'te mükemmel bir şekilde karşımıza çıkaran Bungie, oyun için ilk harita paketini geçtiğimiz aylarda çıkarmıştı. Oyunun yeni harita paketi ise duyurusundan çok önce sızdırılmışa benziyor.
 
     Dedikodu niteliği taşıyan bu habere göre aşağıdaki ekran görüntüleri oyunun yeni harita paketine ait. Halo Destiny adlı sitenin haberine göre bu ekran görüntüsü dışında harita paketi ile birlikte oyuna “Condemned,” “Unearthed,” ve “Highlands” adlı haritalar eklenecek.
 
     Bu bilgilerin ortaya çıkmasından sonra Microsoft, Halo Destiny adlı siteye bilgileri kaldırması yönünde bir uyarı göndermiş. Tabi sitenin kapalı konuma geçmesine kadar resimler başka Flickr olmak üzere bir çok kaynağa ulaşmış bile. Bu durum henüz resmiyet kazanmayan haberin doğru olabileceğini ortaya koyuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler