Halo: Reach'te Zorluk Oyuncu Sayısına Bağlı Olacak

25.06.2010 11:59 Alkan Adakaner


 
     Bungie, Halo: Reach ile Microsoft'a veda edecekken bunun muhteşem bir ayrılış olması için elinden geleni yaptığını görüyoruz. Halo: Reach'in videoları bunun en büyük kanıtı.
 
     Bazı FPS'ler vardır ki senaryo modunu kimse önemsemez ve herkes o oyunu multiplayer özellikleri için alır. Halo serisi hiç bir zaman bu tanımlamaya uymamıştır. Senaryo modu da en az multiplayer modları kadar kaliteli olan bu serinin senaryosunu co-op desteği ile arkadaşlarımızla yardımlaşarak bitirmek mümkün. Halo: Reach'te de bu özellik olacak, ama bazı farklılıklarla beraber.
 
      Bungie'den Brian Jarrard'ın açıklamasına göre co-op moda katılan oyuncu sayısına bağlı olarak oyunun zorluğu da artacak. Bunun anlamı sadece düşmanların hasara dayanıklı olması değil, aynı zamanda daha zeki ve gizlenme unsurlarını daha iyi kullanmaları da olacak.
 
      Halo 3'te 4 kişilik co-op desteği bulunuyordu bu sayısının Reach'te de aynı olması bekleniyor ki yeterli bir sayı olduğunu söyleyebiliriz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler