Hogwarts Legacy Epic Games'te 329 TL: Şu Ana Kadarki En Düşük Fiyat

02.09.2024 22:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Harry Potter evreninde geçen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, Epic Games mağazasında oldukça ucuz bir fiyatlandırma ile karşımıza çıkıyor. Eğer alma niyetiniz bulunuyorsa muhakkak satın almanızı tavsiye ediyoruz.
 
Hogwarts Legacy sizleri büyülü bir maceraya davet ediyor
 
 
 
Hogwarts Legacy yüzde 70'lik bir indirimle beraber 1.099 Türk lirasından sadece 329 Türk lirasına düşmüş durumda. Epic Games mağazası üzerinden satın alabileceğiniz bu indirim 8 Ağustos tarihine kadar sürüyor. Dolayısıyla sınırlı bir süre ile karşımıza çıkıyor diyebiliriz.
 
Oyunun detaylarına bakacak olursak, Harry Potter kitaplarında tanıştığımız bir evreni konu aldığımızı söyleyebiliyor ve açık dünyada istediğimiz gibi gezip tozabiliyoruz. Büyülü canavarlarla karşı karşıya kalabileceğimiz, etrafı keşfedebileceğimiz ve ilgi çekici yerlere bir bakış atabileceğimiz yapımda karakterimizi özelleştirebiliyor, iksirler üretebiliyor ve geniş bir maceraya adım atabiliyoruz.
 
Hep olmak istediğiniz büyücü olabileceğiniz yapımda yeteneklerinizi geliştirebiliyor, karakterinizi özelleştirebiliyor ve çok daha fazlasıyla rol yapma deneyimini dibine kadar yaşayabiliyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 33 Dk önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 34 Dk önce KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi 2 Saat önce Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler