Jim Ryan Spider-Man 2'nin tam bir PS5 oyunu olacağını yineledi

25.05.2023 21:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, PlayStation oyuncularına bir kez daha yaklaşan aksiyon macera oyunu Spider-Man 2'nin PS5'e özel olacağına dair sözlerini yineledi ve güvence verdi. Yeni bir röportajda Famitsu'ya konuşan Ryan, Insomniac Games'in geliştirdiğini Spider-Man 2 konusunda herhangi bir taviz vermediğini ve konsolun gücünden tam olarak yararlandıklarını açıkladı.
 
Jim Ryan yaklaşan oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games tarafından biz oyun severlere sunulacak olan örümcek adam temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 için Ryan çeşitli açıklamalarda bulundu. Oyun ve oyunun sunacağı deneyim hakkında şunları söyledi:
 
"Insomniac ekibi PS5'in gücünden üst düzey bir şekilde faydalanarak Spider-Man 2 konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya odaklanıyor. Sizlere bu kapsamda gerçekten güzel ve üst düzey bir deneyimin sunulmasını istiyoruz. Güzel görsellere ve animasyonlara sahip yeni Spider-Man oyunu ile harika bir deneyimin kapısını aralayacağız.”
 
Öte yandan bu ayın başlarında Insomniac ekibinde bulunan hikaye yönetmeni Jon Paquette de oyun hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda Marvel's Spider-Man 2'nin şimdiye kadar yaptıkları en iyi oyun olmasını istediklerini ve bu doğrultuda çok çalıştıklarını söyledi.
 
Eylül 2021'de duyurusu yapılan Marvel's Spider-Man 2 bu sonbaharda PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 29 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 2 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 3 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler