King of Fighters XIII Ertelendi

King of Fighters XIII'te 30'dan fazla dövüşçü bulunuyor.
28.09.2011 14:08 Gökhan Yılmaz

 
     Atlus, PlayStation 3 ve Xbox 360'a geliştirilen King of Fighters XIII'ün ertelenerek 25 Kasım'da çıkacağını duyurdu. Bu ertelenme biraz üzücü olsa da serinin 15 senelik tarihindeki en iyi King of Fighters olacağı belirtildiği için biraz daha sabredebiliriz.
 
     Atlus'un Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Müdürü olan Tim Pivnicny şunları söyledi:
 
     "King of Fighters hayranları yeni oyunu çok büyük beklentiler içesinde bekliyor, aynı bizim beklediğimiz gibi. Söz verdiğimiz gibi şimdiye kadar çıkmış en iyi King of Fighter oyununu yapmayı hedefliyoruz, bundan daha azını değil. Ve tüm kaynaklarımızı SNK Playmore'un oyunu geliştirmesine yardımcı olmak için harcıyoruz."
 
     King of Fighters XIII'ün kutulu sürümlerine ön sipariş verdiğiniz taktirde serinin müziklerini içeren Soundtrack CD'sine sahip olacaksınız. Ayrıca çift taraflı A3 poster ve dijital sanat çalışmaları diski de pakete dahil edilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
King of Fighters XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: SNK PlayMore Dağıtıcısı: SNK PlayMore Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 7 Dk önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 1 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 5 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 6 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler