Kingdom Hearts 3DS'ten Yeni Bilgiler

17.11.2010 11:19 Alkan Adakaner


 
    3DS için duyurulan oyunlar arasında hiç kuşkusuz en dikkat çekenlerinden birisi de Kingdom Hearts olmuştur. Tam adı henüz ortaya çıkmayan oyun Square Enix'in en önemli aksiyon-rpg'si olarak görülüyor. 
 
    Serinin hayranları tarafından merakla beklenen ve 3DS'teki grafiksel kalitesi ile de dikkat çeken oyunun yeni ayrıntıları şu şekilde:
 
* Sora ve Riku'yu kontrol edeceğiz.
* Geliştiriciler iki karakter arasındaki farklılıkları göstermek istiyorlar. (oynanış elementleri bakımından)
* Sora ve Riku'nun neden ilk oyundaki gibi göründükleri bir sır, çünkü Nomura bunun hikaye için bir gereklilik olduğunu düşünüyor.
* Oynanış sisteminin ana yapısı tamamlandı. Geliştiriciler başka ne tür oynanış elementlerinin koyulabileceğini test ediyorlar.
* Geliştiriciler Disney dünyaları arasında seçim yapıp oyuna tamamen yeni mekanlar koyacaklar.
* Bu oyun Kingdom Hearts 3 ile bağlantılı olacak, belki de Kingdom Hearts 3'ün öncesindeki olayları konu alacak ve oyunun sonu 3. oyunu başlangıcı olabilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: 3DS Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler