Kingdom Hearts: 3D, TGS'de Oynanabilir Olacak

İlk kez Playstation 2'de boy gösteren Kingdom Hearts serisi Final Fantasy ve Disney karakterlerini harmanlıyor.
07.09.2011 15:42 Levent Polater

 
    Kingdom Hearts hayranlarını sevindirecek bir haberimiz var. Tokyo Game Show'da Kinegdom Hearts 3'ü yine göremeyecek olsak da Square Enix, 3DS için geliştirilen Kingdom Hearts Dream Drop Distance'ı fuar alanında oynanabilir olarak göstereceğini açıkladı. 
 
    Buradan oyunun yıllardır geliştirilen Final Fantasy Versus XIII'ten önce çıkabileceğini düşünebiliriz. Çünkü Versus XIII yine TGS'de boy göstermeyecek. Tetsuya Nomura, Kingdom Hearts: 3D için güven dolu sözcükler kullanıyor. Oyunun bir ev konsolu yapımı kadar ciddi olduğunu söyleyen Nomura, KH: 3D'nin Re: Coded ve Kingdom Hearts 3 arasında bir hikaye köprüsü kurduğunu ifade etti.
 
    Kingdom Hearts: 3D'de Kingdom Hearts 1'in Sora ve Riku versiyonlarını kontrol edeceğiz. TGS'den oyunla ilgili bol bol bilgi alabilecek olmamız iyi oldu. Bir süredir haber alamıyorduk.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler