Kingdom Hearts 3D'den Yeni Görüntüler

Notre Dame'ın kamburu da Kingdom Hearts 3D'ye konu olacak
22.09.2011 19:40 Alkan Adakaner


    Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance'a ait yeni görüntüler ve bilgiler ortaya çıktı. Ekran görüntülerinde Neku'nun yanı sıra Dream Eaters'ları da tekrar görme şansı yakalıyoruz.
 
     Famitsu'da yer alan bilgilere göre iki türlü Dream Eaters var. Bunlardan Spirit yani Ruh olanlar iyi tarafı temsil ediyorlar. Sora ve Neku'nun iyi ruhlarla iletişim kurma tarzlarının da farklı olduğu belirtiliyor. Nightmare yani Kabus olarak adlandırılan Dream Eaters ise oldukça güçlü varlıklar. Bunlara karşı büyük mücadeleler vereceğiz.
 
    Daha önce açıklandığı gibi Kingdom Hearts 3D'de Traverse Town'a dönüyoruz ve burada sadece iki yeni bölge karşımıza çıkıyor. Oyunun 2012 Bahar'ında Japonya'da piyasaya çıkması bekleniyor. Batıya geliş tarihi ise şu an için belirsiz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler