"Kingdom Hearts'ün Konsola Dönüş Zamanı Geldi"

09.05.2012 16:37 Ersin Kılıç


     Square Enix'in en deneyimli isimlerinden biri olan ve kaleme aldığı karakterler ile oyun dünyasına yön veren isimlerden biri olan Tetsuya Nomura, şu sıralar Final Fantasy Versus 13 ekibinin başında yer alsa da, Kingdom Hearts serisini de es geçmiyor.
 
     Yapılan açıklamalara göre son olarak Dream Drop Distance adlı oyunu ile hayranları karşısına geçen Kingdom Hearts'ün ev konsollarına dönüş zamanı geldi.
 
     Konu ile ilgili Game Informer dergisi ile bir söyleşi yapan Tetsuya Nomura, "oyunumuzu çok farklı platformlara çıkarttık ve her defasında yaptığımız oyunlar o platformun imkanlarını sonuna kadar kullandı. PS Vita gerçekten çok güçlü ve ilginç bir konsol, fakat güçlü olması bu konuda bir ayrıcalık getirmiyor. Yanibir oyun yaparken, bunun o konsola uygun olmasına çok dikkat etmeliyiz." açıklamaları ile oyunun farklı platformlara dallandığından bahsetmiş.
 
     Bu açıklamalardan sonra son birşey daha ekleyen Nomura, "Ayrıca Kingdom Hearts'ün konsola (ev konsolları) dönüş zamanının da geldiğini hissediyorum." açıklamaları ile yeni Kingdom Hears oyununun ev konsollarına geleceğinin sinyallerini de vermiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler