Kojima Harika Bir Raiden Skeçi Yayınladı

17.10.2011 09:37 Alkan Adakaner

 
      Metal Gear Solid Rising'ten oldukça uzun bir süredir haber alamıyoruz. Konami ve Kojima Productions her ne kadar oyunun geliştirilmesine devam edildiğini söylese de bazı konularda umutsuz olmaya başlamamak elde değil.
 
     Serinin hayranları Metal Gear Solid Rising'ten gelecek en küçük haberi bile merakla beklerken Hideo Kojima Twitter hesabından Rising'teki ana karakterimiz Raiden'a ait bir skeç yayınladı. Bu görüntüde karakterimizi fütüristik giysilerinden (en azından başlığından) sıyrılmış bir şekilde görüyoruz.
 
     Bu bir şeylerin haberceisi olabilir mi? Bu konuda tahminden ileri gidemesek de umutlarımız bir şeylerin habercisi olduğu yönünde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 10 Dk önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 1 Saat önce Starfield İçin Yeni Güncelleme Birçok Sorunu Ortadan Kaldırıyor 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Ekim Sonunda Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler