Konami Ekonomik Anlamda Amerika'dan Çekiliyor

27.04.2015 20:18 Samet Konuksal


    Önce adı Konami ile özdeşleşmiş olan Hideo Kojima ve ekibindeki önemli isimlerle ters düşen Konami, bugün belki de en önemli ağır toplarından Silent Hills'in iptalini duyurmuştu. Bu haberin ardından saatler sonra kötü bir haber daha geldi. Konami, New York Menkul Kıymetler Borsası'ndan adını çıkartarak hemen hemen ekonomik anlamda Amerika'dan çekilmiş oldu.
 
    Peki bu ne anlama geliyor? Halka açık firmalar borsa üzerinden yatırımlar alarak yoluna devam eder. Bunu yaparken tabii ki NYMKB'ye de belli ücretler ödemek zorundalar. Konami, ekonomik olarak zarar etmemek için borsadan çekilme kararı almış olsa gerek. Böylelikle bundan sonra Amerikalı yatırımcılar Konami'ye yatırım yapamayacaklar. Firma ekonomik açıdan hayatını Tokya ve Londra borsalarında sürdürmeye devam edecek.
 
    Konami için Amerika büyük bir rol oynuyor olsa gerek. Firmanın buradan çekilmesi pek de hayra alamet değil. İleride daha kötü haberler görmeye başlayabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler