Left 4 Dead Paketi Live'daki Yerini Aldı Ama...

Witcher adlı zombiler oyundaki en zorlu rakiplerimizin başında geliyordu.
29.09.2009 16:16 Ersin Kılıç

İkinci oyunun duyrulması ile tartışmaların odak noktası haline gelen Valve, oyunun ilk sürümü için geçtiğimiz günlerde yeni bir içerik duyurmuştu. 
 
Crash Course adlı bu içerikte tek ve çoklu oyuncu modları dışında versus modu da yer alıyor.
 
Oyunun ilk indirilebilir içeriği Live'da yayınlandı fakat söz verildiği fiyatı ile değil. Oyunun bu ek paketi duyurulduğunda 560 MS puanından satılacağı söylenmişti. Fakat bugün yayınlanan içeriğin fiyatı 800 MS puanı olarak Live'daki yerini aldı. 
 
Konu ile ilgili açıklama yapan yetkililer küçük bir hata olduğunu ve oyunun fiyatının söz verildiği gibi 560 MS puanına çekileceğini açıkladılar.
 
Bu nedenle oyunun bu ek paketini almayı düşünenlerin kısa bir müddet daha beklemelerini tavsiye ediyoruz. belki debiz bu satırları yazarken oyunun fiyatı da normal haline dönmüştür bile.
 
Ayrıca PC için de çıkacak olan Crash Course ek paketinin PC sürümünün bedava yayınlanacağını da belirtelim.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler