Legend of Grimrock Maliyetini Çoktan Çıkarttı

17.04.2012 13:24 Talha Aynacı


   Geçtiğimiz hafta PC çıkarmasını gerçekleştiren Finlandiyalı yapımcı Almost Human tarafından geliştirişmiş olan RPG türü Legend of Grimrock yapım maliyetini çıkartmakla kalmadı, yapımcılarına iyi para kazandırdı.
 
   Dijital marketlerde yer eden, first person bakış açısına sahip ve eski nesil oynanış biçimine kendine örnek alan RPG oyunu Legend of Grimrock, son dönemde hiçbir dağıtımcıya bel bağlamadan çıkan ve bağımsız olarak başarılı olan bir diğer yapım oldu. Yapımcı Almost Human, Gamasutra ile yaptığı röportajda, oyunun yapım maliyetini "defalarca" karşıladığını ve stüdyonun bu konuda oldukça güvenli durumda olduğunu belirtti.
 
   Ölümle cezalandırılmış bir grup mahkumun terk edildikleri Grimrock Dağı'ndan bir umutla "hayata dönüş" için çıktıkları zindan yolculuğunun konu edildiği oyunda, bolca kafa kurcalayan bulmaca ve acımasız yaratıkların fink attığı bir macera sunuluyor. Özellikle eski nesil zorlayıcı RPG türünü sevenler, bu oyunda kendilerinden birşeyler bulabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Legend of Grimrock Platformlar: PC Geliştirici: Almost Human Dağıtıcısı: Almost Human Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler