Mad Max'te 50'den Fazla Araç Bulunacak

Mad Max'in oyunu aksiyon yüklü olacak
13.06.2013 22:25 Alkan Adakaner


     Warner Bros ve Avalanche Studios işbirliği ile geliştirilen Mad Max'ten yeni detaylar ortaya çıktı. Özellikle oyunda yer alacak araç sayısı oyuncuları bir hayli memnun edecek gibi görünüyor; çünkü 50'den fazla aracı kullanabileceğiz.
 
      Açıklamalara göre Max ile özdeşleşmiş "Magnum Opus" bizim ana aracımız olacak. Araçlara mekanik geliştirmeler ve özelleştirmeler yapabileceğimiz gibi bazı silahlar da takmamız mümkün olacakmış.
 
     Magnum Opus'un (diğer araçlarda da olabilir) yetenek ağacı benzeri bir sistemle özelliklerini de açmamız mümkün olacak. Oyunda zamanı yavaşlatma gibi özellikler de olacak. Bu özelliği örneğin aracınıza bir düşman yaklaştığında Shotgun'ınızla beynini dağıtmak için kullanacaksınız.
 
     Geliştiriciler E3 fuarında Playstation 4 üzerinde çalışan bir pre-alpha demoyu da 14 dakikalık sunumda göstermişler. Mad Max'in filmlerinin hayranları bu oyunu da merak içinde bekliyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mad Max Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler