Mad Max'ten Yeni Bir Video Yayınlandı, Oyun 2015'e Ertelenmiş Görünüyor

25.04.2014 16:26 Samet Konuksal


    Just Cause serisinin yapımcısı Avalanche Studios'un geliştirdiği Mad Max, uzun süren bir sessizliğin ardından geri dönüş yaptı. Mad Max için yepyeni bir video yayınlandı. 
 
   Oyunun yayınlanan yeni videosunda, araç kişiselleştirmeleriyle ilgili bölümler görüyoruz. Daha önce oyundan, araç kişiselleştirme seçeneklerinin çok detaylı olacağıyla ilgili açıklamalar duymuştuk. Bu video da, araçların ne denli özelleştirilebilir olduğuyla ilgili fikir uyandırıyor.
 
    Bu arada, resmi kaynaktan yayınlanan videoya baktığımızda sessiz sedasız gelen bir ertelenme haberi bizleri karşılıyor. Bu videonun sonunda, oyunun 2015'e ertelendiği görülüyor. Daha önce yapımın bu sene içerisinde çıkacağı belirtilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mad Max Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler