Marvel vs Capcom 3'e İlk Çıkış Tarihi Verildi

19.09.2010 02:46 Levent Polater

 
 
     Capcom, merakla beklenen Marvel vs Capcom 3 için sonunda bir çıkış tarihi verdi. Oyunun 1 Ocak ile 31 Mart 2011 arasında bir yerde çıkacağı belirtildi, yani 2011'in ilk çeyreğinde Marvel vs Capcom 3 için bekleyişimiz sona ermiş olacak.
 
    İçinde Capcom'un oyun dünyasına kattığı en önemli karakterler ile Marvel'ın çizgi romanlarının en popüler kahramanlarının bulunacağı Marvel vs Capcom 3 için bugün Spider-Man ile Albert Wesker de onaylanmıştı.
 
    Spider-Man ve Albert Wesker'in tanıtım video'larına buradan ulaşabilirken oyun ile ilgili bilgi almak isterseniz ön incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 2011'in ilk çeyreğinde çıkacağını artık bildiğimiz Marvel vs Capcom 3, PS3 ve Xbox 360 için geliştiriliyor.
 
 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 1 Saat önce Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 2 Saat önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler