Marvel vs Capcom 3'te Yeni Karakter: X-23

16.09.2010 12:54 Alkan Adakaner


 
     Marvel ve Capcom'un karakterlerini bir arada göreceğimiz Fate of Two Worlds'a bir yeni karakter daha eklendi. Wolverine'in dişisi olarak tarif edebileceği X-23 TGS'de duyuruldu.
 
     Wolverine gibi penceleri olan ve oldukça seri hareketlere sahip karakterimiz rakiplerine zor anla yaşatacak gibi görünüyor. Seksi görünümü ile şimdiden oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran X-23, oyuncuların favori karakterleri arasında bulunabilir.
 
      Karakter sayısı gittikçe artan Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds, Capcom tarafından geliştiriliyor ve büyük bir kitle tarafından bekleniyor. X-23'ün tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler