Marvel’s Spider-Man 2 Geliyor! Çıkış Fragmanı Yayınlandı

15.10.2023 22:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games'in üstlendiği aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2'nin çıkış fragmanı yayınlandı. Fragmanla beraber artık oyunun çıkışını oldukça yaklaştığını söyleyebiliyoruz.
 
Oyunun çıkışına günler kaldı! 
 
 
 
Marvel’s Spider-Man 2'de Peter Parker ve Miles Morales olarak iki farklı örümcek adam ile yer alıyorsunuz. Oyunda şehri ve sevdiklerinizi canavar Venom'dan ve tehlikeli yeni bir tehditten kurtarmak için savaşıyorsunuz. 
 
Devam oyunu içerisinde daha hızlı ağ savurma ve yepyeni ağ sistemi ile geniş New York'u keşfedebiliyor, farklı hikayeleri deneyimleyebiliyor, yeni yetenekleri ve yüksek teknoloji ürünü donanımları kullanabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda Peter ve Miles arasında hızlıca geçiş yapabiliyorsunuz. 
 
Oyunda iki farklı örümcek adamın da kendine özgü yetenek ağacı bulunuyor. Bunun dışında ortak beceri de ağacı da mevcut durumda. Ortak beceri ağacında geliştirme yaparsanız iki karaktere de etki ediyor. 
 
Beklenen oyun Marvel's Spider-Man 2 20 Ekim'de PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 14 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 2 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 3 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler