Marvel’s Spider-Man 2 İçin Yeni Oyun + Modu Geliyor: İşte Tarih

08.02.2024 19:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games ekibinin üstlendiği Marvel's Spider-Man 2 için yeni bir güncelleme yolda. Devam oyunu olarak karşımıza çıkan bu oyunun yeni güncellemesi 7 Mart'ta geliyor.
 
Ücretsiz güncelleme olarak sunulacak 
 
 
 
7 Mart tarihinde yayınlanacak olan yeni güncelleme ile beraber New Game+ modu oyuna dahil edilecek. Bunun yanı sıra yeni kostümler ve daha fazlası oyunculara sunulacak. Güncellemenin detayları yakın zamanda paylaşılacak.
 
Şu anda PlayStation 5 konsolları için mevcut olan Marvel's Spider-Man 2, iki farklı Örümcek Adam karakterini bizlere sunuyor. Açık dünya içerisinde ağımızı atıp gezebileceğimiz, binaların üzerinde yürüyebileceğimiz ve aksiyon sistemi ile beraber çeşitli kombolar yapabileceğimiz yapım eğlenceli bir oyun deneyimini bizlere sunuyor.
 
Öte yandan oyunun PC sürümü ilerleyen süreçte bizlere sunulacak. Resmi PC sürümü sunulmadan önce mod geliştiricileri şu anda oyunun PC portu üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 21 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 2 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 3 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler