Mass Effect Andromeda Konsollarda En Az 45GB Olacak

27.02.2017 09:41 Gazali Çetinkaya

 
   Mass Effect Andromeda'nın baş tasarımcısı Ian S. Frazier twitter üzerinden oyun ile alakalı birkaç soruya cevap verdi. 
 
   İlk olarak Mass Effect Andromeda'nın dosya boyutu ile ilgili sorulan soruya Ian S. Frazier oyunun PS4 ve Xbox One sürümüne "En az 45, 60'tan fazla değil." dedi. PC sistem gereksinimlerinde ise en az 55GB boş alan istendiği belirtilmişti. Oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine buradan göz atabilirsiniz.
 
   Ayrıca 24 Şubat akşamı gold statüsüne ulaştığı yani yapımı tamamlandığı duyurulan Mass Effect Andromeda'nın ilk gün yaması üzerindeki çalışmalar da başlamış. Ian S. Frazier ilk gün yamasının EA Access sahipleri için oyunun resmi çıkışından önce sunulmasına çalışıldığını belirtti. İlk gün yaması hakkında detay verilmedi.
 
   Uzayın keşfedilmemiş ve affetmeyen bölgesinde insanlığa yeni bir yuva arayışında liderlik edecek bir yol göstericinin rolüne gireceğimiz Mass Effect: Andromeda 21 Mart tarihinde Kuzey Amerika, 23 Mart tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar PlayStation 4, Xbox One ve PC.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, Masa Oyunu Monopoly'i Piyasaya Sürdü: Neler Sunuyor? 1 Saat önce The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered Duyurusuyla Temel Oyun Zamlandı 5 Saat önce Blizzard Üçüncü Kez StarCraft Nişancı Oyunu Geliştiriyor 6 Saat önce Death Stranding 2: On the Beach'ten İlk Görüntüler Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler