Mass Effect: Andromeda'dan Yeni Oynanış Görüntüleri Önümüzdeki Hafta Paylaşılacak

30.12.2016 11:54 Gazali Çetinkaya

 
   İlk defa The Game Awards etkinliği esnasında gerçek anlamda oynanış videosunu gördüğümüz Mass Effect: Andromeda'dan yeni görüntüler önümüzdeki hafta paylaşılacak.
 
   Bugün, BioWare twitter üzerinden daha fazla Mass Effect: Andromeda oynanışının ve ortamının NVIDIA CES 2017 esnasında gösterileceğini belirten bir mesaj yazdı. NVIDIA CES 2017 ise 4 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek. 
    Uzayın keşfedilmemiş ve affetmeyen bu bölgesinde insanlığa yeni bir yuva arayışında liderlik edecek bir yol göstericinin rolüne gireceğimiz Mass Effect: Andromeda 2017 yılının ilkbahar aylarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   Eğer daha önce The Game Awards etkinliği esnasında paylaşılan 5 dakikaya yakın videoyu kaçırdıysanız buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 1 Saat önce The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 1 Saat önce PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 2 Saat önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 2 Saat önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler