Medal of Honor: Warfighter'ın İlk Oynanış Videosu!

İşte videonun en çarpıcı anlarından birisi.
12.04.2012 15:43 Ersin Kılıç


     Yeni bir oluşum içerisine girmesine rağmen 2010 yılında çıkan oyunu ile hayal kırıklığı yaratan Medal of Honor, eksiklerinden ders almış bir şekilde ve çok daha iddialı olarak geliyor. Serinin yeni oyunu Medal of Honor: Warfighter'ın ilk oynanış videosu yayınlandı.
 
     Gerçek olaylardan esinleneceği belirtilen Medal of Honor: Warfighter'ın bu ilk oynanış videosuna baktığımızda, videonun genel olarak aksiyon sahnelerine odaklandığını görüyoruz. Video açılışını oyunun geçeceği mekanların bir özeti ile yapıyor. Bosna, Yemen, Somali, Pakistan ve Filipinler oyunda gideceğimiz mekanlar arasında yer alıyor. Bu oynanış videosunun büyük çoğunluğu da Filipinler kısmından alınan görüntüler ile oluşturulmuş.
 
     Bu harita kısmından sonra açıkçası Captain Price'a benzettiğimiz bir karakter dikkatimizi çekiyor. Bu karakter yönettiğimiz veya bize öncülük eden karakterlerden birisi olabilir. Henüz senaryo hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmasakta çekilen silahlar ve yaşanan olaylara bakacak olursak ortalık fena kızışacağa benziyor.
 
      Birçok aksiyon sahnesine yer verilen bu videoda çatışma anları dışında kovalamaca kısımları da kullanılmış. Özellikle bot ile ilerlediğimiz kısım bir hayli dikkat çekici. Dikkat çeken bir diğer unsur da tabi ki oyunun grafikleri oluyor. Frostbite 2.0 ile hazırlanan yeni Medal of Honor, bu konuda başarılı gözüküyor. Heleki patlama anları dışında ışıklandırmalar ve kaplamalar da grafiksel olarak öne çıkan unsurlar arasında yer almış.
 
     23 Ekim'de çıkacak olan oyunun aksiyon dolu bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor: Warfighter Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 96 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler