Megadeth Kurucusu, NeverDead İçin Konuştu

Dave Mustain, Megadeth'i 1983 yılında kurmuştu.
19.08.2011 14:19 Levent Polater

 
    Never Dead'de bir ilki yaşayarak ölümsüz bir karakteri kontrol ediyoruz. Oyunda kendi kafanızı elinizde taşıyacak bunu fırlatacak veya kollarınızı yerinizden kopararak silah gibi kullanabileceksiniz. Bunları daha önce yaptıran başka bir oyun var mıydı? Evet, bence de..
 
    Oyunun tema müziğinin de Megadeth gibi bir gruba emanet edilmesi çoğu kişi tarafından doğru bulundu. Megadeth'in kurucusu Dave Mustain ise oyun için Konami ile özel olarak anlaşarak yarattıkları 'Never Dead' parçası için kamera karşısına geçiyor.
 
    Parçanın rutin ve ağır bir başlangıca sahip olmasını istediğini vurgulayan Mustain daha sonra parçanın agresifleşerek oyunun aksiyonuna uygun seyrettiğini söylüyor. Oldukça sıkı bir solonun da arka planda aksiyonlarımıza eşlik edeceği de belirtiliyor. Parçanın oyuncuları rahatsız edecek tonlara sahip olmadığının da üstüne basıyor Mustain.
   
    Siz de aşağıdan ilgili videoyu izleyebilirsiniz. Hadi, sallayın kafaları!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NeverDead Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Konami Tür: TPA Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler