Metal Gear Solid: The Legacy Collection Duyuruldu

Serinin senaryosunu tamamlamak isteyenler bu pakete akın edecek gibi
22.04.2013 21:56 Alkan Adakaner


    Metal Gear Solid V: Phantom Pain'i beklediğimiz bugünlerde Konami MGS serisinin bütün oyunlarını tek bir pakette sunduğu Metal Gear Solid: The Legacy Collection'ı duyurdu. Paketin içinde yer alan oyunlar şöyle:
 
     "Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition (Metal Gear ve Metal Gear 2'nin MSX versiyonları), Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition, Metal Gear Solid: VR Missions ve Metal Gear Solid 4: Trophy Edition"
 
    Bu pakette Metal Gear Rising Revengeance gibi serinin yan oyununun bulunmadığını belirtelim. Haziran ayında Kuzey Amerika'da çıkacak paketin Avrupa tarihi ise belli değil. Metal Gear Solid: The Legacy Collection'ın sadece Playstation 3 için hazırlandığını belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: The Legacy Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler