Microsoft'tan Halo Remake Söylentisine Yanıt

01.12.2010 16:29 Alkan Adakaner


 
     Halo serisinin başlangıç oyunu olan ve belki de serinin en iyi oyunu olan Halo: Combat Evolved'ın yeniden yapımı ile ilgili söylentilere Microsoft'tan yanıt geldi.
 
      Firmadan yapılan açıklamada şu an Halo: Reach'i destekleme konusuna odaklandıklarını ve herhangi bir duyuru hazırlıklarının olmadığı vurgulandı. Yani Halo: Combat Evolved'ın varlığı kabul edilmese de aynı zamanda inkar da edilmedi.
 
     Games Master dergisi Halo serisinin yeni geliştiricisi 343 Industries'in Halo: Reach'in oyun motorunu kullanarak Halo: Combat Evolved'ı 2011 yılının sonunda, yani 10. yıl dönümünde tekrar piyasaya süreceğini ileri sürmüştü.
 
     Zaten Microsoft'tan Phil Spencer da Halo'nun yeniden yapım fikrinin iyi bir düşünce olduğunu söylemişti. Bakalım söylentileri doğrudan yalanlamayan Microsoft, gerçekten de Halo: Combat Evolved ile tekrar karşımıza çıkacak mı?
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 2 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 4 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 5 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler