"NFS: Rivals Yeni Neslin Çıkışına Yetiştirilecek"

12.06.2013 11:02 Alkan Adakaner


    Need for Speed: Rivals bu neslin yanı sıra yeni nesil konsollar için de hazırlanıyor. Electronic Arts bu oyunu yeni neslin ilk yarış oyunları arasına sokmaya kararlı gibi görünüyor. Yapılan açıklamalara bakarsak NFS: Rivals'ın yeni nesil sürümü pek gecikmeyecek.
 
     Electronic Arts yetkilileri amaçlarının Need for Speed: Rivals'ı yeni neslin çıkış oyunu yapmak olduğunu söylüyorlar.  En azından oyunun yeni nesil sürümünün 2013 yılında çıkmasına ise kesin gözüyle bakılıyormuş.
 
    Frostbite Engine 3 ile geliştirilen Need for Speed: Rivals, Forza Motorsports ve Drive Club'tan farklı bir deneyim sunacağı için hız tutkunlarının adresi olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Rivals Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler