Naruto: Ultimate Ninja Storm 2'den Görüntüler

27.04.2010 12:39 Ersin Kılıç


 
     Anime hayranlarının favori serilerinden biri olan Naruto'nun yeni oyunu Ultimate Ninja Storm 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Aslında geçtiğimiz günlerde yayınlanan kapak tasarımı ile gözüken oyunun bu ekran görüntüleri için ilk ekran görüntüleri de diyebiliriz. Çünkü daha önce bir çok dergide kendine yer edinen oyuna ait normal kaliteli ekran görüntüleri yayınlanmamıştı.
 
     Yeni yayınlanan bu ekran görüntülerinde Shippuuden'in ilk sahnelerinden birisine şahit oluyoruz. İyi bir eğitimden geçen Naruto ve Sakura'nın Kakashi'ye karşı olan antreman mücadelesi gözüküyor. Ekran görüntülerinde ayrıca gene Shippuuden'in ilk önemli durumlarından Gaara olayı sonrası Sakura ve Chiyo'nun Akatsuki üyelerinden Sasori'ye karşı olan dövüşünü görüyoruz. Ekran görüntülerinde ayrıca Sasuke ve Naruto sahnesine de yer verilmiş.
 
      PS3 ve Xbox 360 için yapımı devam eden Naruto Ultimate Ninja Storm 2'nin bu ekran görüntülerine ulaşmak için buraya tıklayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 1 Saat önce The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 1 Saat önce PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 2 Saat önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 2 Saat önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler