NeverDead'den Kafa Koparmacalı Görseller

- Hayırdır?
16.09.2011 02:49 Levent Polater


    Tokyo Game Show'da Konami'nin yeni bir şeyler göstereceğini duyurduğu NeverDead'den yeni ekran görüntüleri geldi.
 
    Aksiyon tabanlı bir shooter oynanışı ile karşımıza çıkacak olan NeverDead'de ölümsüz bir şeytan avcısı olan Bryce Boltzman'ı kontrol edeceğiz. Ölümsüz olması neticesinde neredeyse her uzuvunu hatta kafasını bile koparmaktan çekinmeyen Boltzman, bu zor bulunan özelliğini son damlasına kadar kullanmaktan hiç çekinmiyor. Oyun için yayınlanan birkaç oynanış videosuna göz attıysanız kendisinin kolları ve bacaklarını kopardığını hatta kafası ile yola çıktığını bile görebilirsiniz. Yeni yayınlanan ekran görüntülerinde de bu tür sahneleri görmekteyiz.
 
    2012'ye göz kırpan NeverDead, Playstation 3 ve Xbox 360 için yapılıyor. Ana tema müziği olan "Never Dead"i Megadeth'in oluşturduğu oyunun yeni ekran görüntüleri aşağıda. Başarılı bir aksiyon oyunu bizleri bekliyor diyebiliriz. Umarım yanılmam.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NeverDead Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Konami Tür: TPA Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler