Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı

23.05.2024 13:18 Mehmet Tandoğan

 
 
NEXON tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon rol yapma nişancı oyunu The First Descendant için yeni fragmanlar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni fragman oyunun hikayesine derinlemesine bir bakış sunuyor.
 
Ücretsiz bir yapıya sahip olacak
 
 
 
Yaklaşık 8 dakikalık video içerisinde oyunun hikayesine bir bakış atabiliyor ve çeşitli fikirler elde edebiliyoruz. The First Descendant, bildiğiniz üzere Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştiriliyor ve yüksek kaliteli grafiklere ve animasyon tarzına sahip olacağı söyleniyor. Bunun dışında oyun tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunulacak ve işbirliği modunu destekleyecek.
 
Yapım içerisinde oyuncular heyecan verici boss savaşlarına adım atabilecek ve yanlarına üç arkadaşını davet edebilecek. Arkadaşlarınızla beraber takım kurabildiğiniz yapımda, farklı karakterler arasında seçim yapabilecek, silahlı çatışmalara girebilecek ve öldürdüğünüz düşmanlardan kaynaklar toplayabileceksiniz. Oyuncular, hikaye görevlerinin yanı sıra aynı zamanda dünya içerisinde yan görevlerle dalış yapabilecek ve kendi teçhizatlarını geliştirebilecek.
 
Son olarak NEXON, The First Descendant'ı bu yılın sonlarında yayınlamayı planlıyor. 
 
Hikaye fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler