Ni no Kuni'den Yeni Görüntüler

05.01.2012 13:22 Ersin Kılıç


     Japonya çıkışını yapan Nintendo 3DS ve PS3 sürümü ile beklenen başarıyı bir türlü yakalayamayan Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'in PS3 sürümü için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Japonya çıkışını gerçekleştirse de Level 5 yayınladığı yeni ekran görüntüleri ile oyunun batı sürümü için olan heyecanı yüksek tutmak istiyor olabilir. Çünkü batı versiyonu kesinleşse de oyunun henüz batı için bir çıkış tarihi malesef yok. Doğal olarak yayınlanan ekran görüntüleri de oyunun Japonca versiyonundan alınmış. 
 
     Anime tarzındaki grafikleri ile göz dolduran ve klasik JRPG dinamiklerini içerisinde barındıran oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: PS3 DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 4 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 5 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 6 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 7 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler