Ninety Nine Nights II Kapağı ve Ekran Görüntüleri

02.05.2010 23:05 Alkan Adakaner


     Özellikle Uzakdoğu pazarında büyük ilgi görmesi beklenen Ninety Nine Nights II'nin Japonya kapağı ve yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Galen, Sephia, Levv, Zazi, Maggni adlı karakterleri yönetebileceğimiz oyunda son dönemlerin popüler oynanış elementi Quick Time Event de bulunacak. Co-op moduyla da çok ilgi çekecek oyunun Avrupa ve Amerika çıkış tarihi hala netleşmedi.
 
      Ninety Nine Nights II'nin Japonya kapak tasarımı da yayınlandı ve oyunun yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Bu yeni görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninety Nine Nights II Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 2 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 4 Saat önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler