Nintendo: Düşük Oyun Satışı Korsandan Dolayı Değil

09.10.2010 12:03 Levent Polater

 
 
 
    Güncel konsolları ile korsan oyunculuktan canı oldukça yanan Nintendo'dan hiç beklenmedik bir açıklama geldi. Nintendo başkanı Satoru Iwata, son verdiği röportajda, düşük oyun satışları için bahane bulunmaması gerektiğini ve bunun korsan oyunculuk ile bağdaştırılamayacağını belirtti. Hmm, korsan oyunculuğun oyun satışlarını epey baltaladığını sanıyordum, ama Iwata sanırım tek sebebin bu olduğunu düşünmüyor.
 
    Iwata sözlerine şöyle devam etti:

    "Korsan oyunculuktan her zaman bahsedildiği doğru, ancak bizim için ürünlerimizi para ile satın almaya can atacak müşteri sayısını arttırmak bizim için çok önemli. O yüzden düşük oyun satışlarının, korsan yüzünden olduğunu düşünmüyoruz."

    DS'de ve Wii'de korsan oyun oynanmasını sağlayan R4 ve Wiikey kartlar için dava açan Nintendo değil miydi? Sanırım Nintendo için şimdi farklı bir strateji izleme zamanı!  
 
 
Nintendo

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler