Nintendo Switch Sports'a Basketbol Modu Resmi Olarak Eklendi

09.07.2024 14:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo tarafından biz oyun severlere sunulan son Nintendo Switch Sports oyunu içerisinde, bildiğiniz üzere birden fazla spor dalı bulunuyor ve oyuncular istedikleri şekilde bunları deneyimleyebiliyor. Şimdi ise ekip tarafından açıklanan detaylara göre basketbol modu 9 Temmuz'da yani bugün itibarıyla oyundaki yerini alıyor.
 
Nintendo Switch Sports'ta yepyeni bir deneyim
 
 
 
Yeni bir spor dalını oyuna ekleyen ekip, bu güncelleme ile oyunculara üst düzey bir basketbol deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu deneyim Nintendo Switch Sports oyunundaki Spocco Square'e ücretsiz bir güncelleme olarak eklenmiş durumda. Tek başınıza veya çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz yeni sürümde 3'lük atma mücadelesi gibi çeşitli modlarda yer alabiliyorsunuz.
 
Kendine özgü kontrolleri ve grafikleri ile sunulan basketbol modu, farklı oyun modları ile bizleri karşı karşıya getiriyor ve en fazla 4 oyuncuyla yerel olarak da oynanabiliyor.
 
Nintendo Switch Sports şu anda Nintendo Switch el konsolu için mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros. Games, MultiVersus Geliştiricisini Satın Aldı 1 Saat önce Moonlighter Geliştiricisinin En Yeni Oyunu Cataclismo Çıktı 22 Temmuz VALORANT Champions 2024'te Gruplar ve İlk Karşılaşmalar Belli Oldu! 22 Temmuz Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük 22 Temmuz Valorant'ın Konsol Sürümlerinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı 22 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler