Nintendo, Yeni Konsolun Geldiğini Doğruladı

Yeni konsol muhtemelen E3'te görücüye çıkacak.
25.04.2011 11:28 Ersin Kılıç


     Verdiği eğlence ile oyunculara keyifli anlar yaşatmasına karşın grafikleri ile bazı kesmin de eleştiri oklarına mağruz kalan Nintendo Wii, gelecek olan bazı hit oyunlarına rağmen miladını doldurmak üzere.
 
     Nintendo'nun yeni bir konsol üzerinde çalıştığı ise uzun bir süredir dedikodu olarak dolaşıyor. Önce HD grafiklere sahip bir Wii söylentileri ortaya çıkmış fakat daha sonra Nintendo'nun Project Cafe kod adlı bir konsol geliştirdiği ve bu konsolun PS3 ve Xbox 360'tan daha güçlü bir yapıya sahip olduğu belirtilmişti.
 
     Henüz kesin bilgileri olmayan konsolun öne çıkan en büyük özelliği ise kontroller üzerinde ayrı bir ekrana sahip olması. Hatta bu konuda bazı sahte tasarımlar ile de karşılaşmıştık. Ortaya çıkan birçok iddiaya ilk resmi açıklama ise bugün geldi. Kotaku'nun haberine göre Nintendo firması yeni bir konsol geliştirdiklerini onaylamış ve bu konsolun 2012 yılı sonunda piyasaya çıkacağı belirtilmiş.  Ayrıca konsolun E3'te oynanabilir olarak yer alacağı da belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 6 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 7 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 8 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 9 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler