No Man's Sky'ı Oynayanların Yorumları

01.08.2016 09:06 Gazali Çetinkaya

   
   No Man's Sky önümüzdeki hafta çıkış yapacak ancak oyunu erkenden edinenler oynanıp bitirmeyi başardı. Bunlardan birisi de No Man's Sky'ı erkenden satın alan daymeeuhn nickli reddit kullanıcısı.
 
   daymeeuhn, ilk olarak 30 saat gibi bir sürede galaksinin merkezine geldiğini(sözde oyunu bitirmek diyebiliriz) ancak bunu görevlerin çoğunu yaptığı anlamına gelmesini istemediğini ve daha yapacak çok işinin olduğunu söyledi.
 
   Herkesin merak ettiği bir konu olan gezegenlerin birbirine çok fazla benzeyecek mi konusuna ise şaşırtıcı bir şekilde yenilenme içerisinde olduklarını ve asla oyun içinde "Oh hayır, yine aynısı." demediğini belirtti.
 
   Bunun dışında oyundaki seslerin deneyim ettikleri arasında en iyilerinden birisi olduğunu ve uzay uçuşunun çok keyifli olduğunu da söyledi. Olumsuz yorumu ise oyunda birçok bug bulunması ve PlayStation 4'ün neredeyse 20 kez kitlendiğini belirterek sürekli oyunu kaydederek oynamak zorunda kaldığını söylemesi oldu.
 
   CAMPBLACKMAMBA24 adındaki bir başka kullanıcıdan gelen olumsuz yorum ise oyunun grafiklerine geldi. Yaptığı yorumda grafiklerin eski nesil gibi olduğu, The Witcher 3 ve Uncharted 4 gibi olmadığı belirtildi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 9 Dk önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 2 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler