No Man's Sky'ın Limited Edition Kutusundaki Online Multiplayer Kısmı Gizlenmiş

11.08.2016 13:57 Gazali Çetinkaya

 
   No Man's Sky PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi ve PC için de yarın gerçekleştirecek. Birkaç erteleme ile oyunculara sunulan bu devasa oyunun Limited Edition kutusunda ise ilginç bir detay bulundu.
 
   Bildiğiniz üzere No Man's Sky gerçek anlamda bir multiplayer deneyimine sahip değil ancak PCGamesN tarafından gelen bu haberle birlikte Avrupa bölgesindeki No Man's Sky Limited Editon sürümünde online play kısmı ve PEGI 12 kısmının değiştirilmiş olduğu fark edildi. Bir etiket ile değiştirilen kutu üzerindeki bu bilgiler yerine sadece PEGI 7 ve şiddet logosunun konduğunu görüyoruz. 
 
   Haberin sahibi PCGamesN sitesi bunu doğrulamak için Birleşik Krallık ve Hollanda üzerindeki bir çok satıcı ile iletişime geçmiş ve tüm Limited Edition sürümlerinde bu etiketlemenin bulunduğu belirtilmiş. Amerika Birleşik Devletleri üzerindeki sürümlerde ise böyle bir duruma rastlanmış değil. PCGamesN, durumu açığa kavuşturmak için Sony ile mail aracılığıyla iletişime geçmiş.
 
   No Man's Sky için henüz metacritic ortalamasına etki eden iki inceleme paylaşılmış bulunuyor. Bunlardan ilki The Jimquisition 50 ve We Got This Covered 70. Fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 19 Dk önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 2 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler