No Man's Sky'ın PC Sürümü Oyunculara Acı Çektiriyor

12.08.2016 22:09 Gazali Çetinkaya

 
 
   Bu yılın en çok konuşulan oyunlarından bir olan No Man's Sky 3 günlük ertelemenin ardından PC için de çıkışını gerçekleştirdi ancak Steam'deki kullanıcı incelemelerine baktığımız zaman keşke 3 gün değil de biraz daha ertelenmiş olsaydı diyoruz.
 
   PlayStation 4 üzerinde de zaman zaman frame rate konusunda sıkıntı yaratan oyun PC üzerinde daha kötü bir halde olsa gerek 2,830 adet kullanıcı incelemesi sonucu %29 olumlu yorum alan oyunda an itibarıyla çoğunlukla olumsuz ibaresi bulunuyor. 
 
   Yorumlara baktığımız zaman ise en çok şikayet edilen kısım yüksek sistemlerde oyunun sabit bir performans veremiyor oluşu. Örnek verecek olursak i7 5820K @ 5ghz ve 2 Gtx 980ti ile stabil 60fps alamama, 16GB ram, GTX 980 ve i7 4770k ile 15'e düşen frame rate, GTX 980 ile 10 fps keyfi, belli sistemlerde 6 ve 8 gibi komik frame rate oranlarına düşmesi ve bolca çöp gibi yorumlar sıkça rastlananlar arasında.
 
   Hatta IGN'den Destin Legarie de No Man's Sky'ın PC çıkışının kabul edilemez olduğunu belirtti. 
 
 
   Tabii bu konuda sıkıntı yaşamayan kişileri de görmek mümkün ancak genel olarak baktığımız zaman korkunç bir optimizasyon olduğu söyleniyor.
 
   PC'de metacritic üzerinde herhangi bir inceleme notu olmadığını da belirtelim ancak kullanıcı puanları 1.9/10. Şu an için tavsiyemiz oyunu PC üzerinde satın almamanız yönünde. PC'de deneyim eden arkadaşlar yorum atarsa seviniriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 61 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 17 Dk önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 2 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler