Oddworld Oyunları PSN'e Geliyor

Oddworld: Munch's Oddysee HD'den bir ekran görüntüsü
13.12.2012 21:32 Tunahan Başol


     2010 yılında PC için ve 2011'de ise PS3 için çıkış yapan Oddworld: Stranger's Wrath HD'nin, PS Vita için 19 Aralık'ta 14.99$/11.99€ fiyat etiketiyle PSN üzerinden çıkış yapacağı geliştirici firma tarafından duyuruldu.
 
     Bir diğer Oddworld oyunu olan Oddworld: Munch's Oddysee ise yine HD sürümüyle bu sefer PS3 için çıkış yapacak. Bu yapımın çıkış tarihi de 19 Aralık olarak belirlenmiş ve 9.99$/8.99€ fiyat etiketine sahip.
 
     Oddworld: Stranger's Wrath HD, oyunu daha önce oynamamış PS Vita sahiplerine iyi bir fırsat sunuyor olsa da, konsolun daha özgün oyunlara ihtiyacı var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Munch's Oddysee HD Platformlar: PS3 Mobil VITA Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler