Oddworld: Stranger’s Wrath HD Tamamlandı

Oddworld: Stranger’s Wrath Xbox'ta çok büyük beğeni toplamıştı
17.11.2011 16:56 Alkan Adakaner

      Just Add Water tarafından Playstation 3 için geliştirilmiş olarak Playstation Network üzerinden satışa çıkartılacak olan Oddworld: Stranger’s Wrath HD'nin tamamlandığı açıklandı. Oyunun çıkış tarihi ise kısa bir süre sonra açıklanacak.
 
     Yapılan açıklamalara göre oyundaki 84 karakterin de poligon sayısı arttırılmış ve kaplamalar daha düzgün hale getirilmiş.Bunun yanı sıra çevresel detaylar üzerinde de çalışıldığı ve daha kaliteli görseller sunulacağı söyleniyor.
 
      Oddworld: Stranger's Wrath HD'nin sesleri konusunda da gelişmeler yapılmış. Bazı ses kayıtları yeniden yapılırken ayrıca 5.1 ses desteği de sunuluyor. 720P olarak 60 fps hızla çalışacak oyun yeni zorluk dereceleri ve Trophy desteği de olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Stranger's Wrath HD Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 8 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 9 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 10 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 11 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler