Olası Marvel vs Capcom 3 Kapak Tasarımı

28.09.2010 11:30 Ersin Kılıç


     Marvel ve Capcom karakterlerini bir kez daha karşı karşıya getirecek olan Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds için kapak tasarımları ortaya çıkmaya başladı.
 
     Oyunun çıkmasına bildiğiniz gibi uzun bir süre var. 2011 yılında çıkacak olan oyun için şimdiden bazı kapak tasarımları yayınlanmaya başladı. Bu kapak tasarımlarının son örneği ise Xbox.com'da yayınlanmış. Aşağıdan da göz atabileceğiniz bu kapak tasarımında Dante ve Deadpool'a ayrı bir özen gösterilmiş. Şahsen benim oyundaki favori karakterlerim olduklarını da söylemeden geçmek istemiyorum.
 
     Bu kapak tasarımının ortaya çıkmasından sonra ise Capcom'da bir açıklama geldi ve firma oyunun kapak tasarımının bu olmadığını doğruladı.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler