PC Toplama Simülasyonu Artık Benchmark da Yapıyor

Sisteminiz PC kurma oyununu kaldırmazsa?
27.10.2017 18:54 Gökhan Yılmaz

 
     Romanya'da 18 yaşında bir genç tarafından geliştirilen PC toplama simülasyonu artık topladığınız sistemlerle Benchmark puanları almanızı da sağlıyor. Bağımsız yapımcı Corsair ve NZXT'den sonra Futuremark'ın 3DMark desteğini de aldı.
 
      Simülasyonda kendi PC'lerinizi sıfırdan kurarak oluşturabildiğiniz gibi aynı zamanda da çeşitli sorunlarla karşılaştığınızda nasıl çözeceğinizi de bulmanız gerekiyor. Gerçek lisanslı parçalar içeriyor olması biraz reklam kokusu verse de yine de oyun dışında aynı zamanda işlevsel bir yazılım olmasını da sağlayabilir. Mesela bir sistem kurup Crysis'i çalıştırıp çalıştırmayacağını deneyebilirsiniz? Böylece yorumlarda yazmanıza kalmayacak.
  
      Simülasyonun Steam sayfasında 2018'in Ocak ayında çıkacağı belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler