PES 2012'nin Çalım Atma Sistemi Nasıl?

PES'in animasyon açısından biraz daha yol kât etmesi gerekiyor.
28.07.2011 16:37 Ersin Kılıç


     Futbol severlerin her yıl yeni umutlar ile beklediği Pro Evolution Soccer serisinin yeni versiyonu için yeni videolar gelmeye devam ediyor. İlk oynanış videosundan sonra yeni videoları ile karşımıza çıkmaya devam eden PES 2012'nin bu videosunda oyundaki bire bir sistemi tanıtılmış.
 
     Daha önceki videolarda olduğu gibi bu videonun sunumu da PES Avrupa Takım Lideri Jon Murphy tarafından yapılmış. Videoya baktığımızda ise PES 2012'nin çalım sisteminin bir önceki oyuna göre büyük değişikliğe gittiğini görüyoruz. Hatırlarsanız PES 2011'de zincir sistemi kullanılmış fakat bu sistem oyuncuların pek hoşuna gitmemişti. PES 2012'de ise özel hareketlerin tek bir tuşa atandığını görüyoruz. Bu tuşa ard arda bastığımızda ise ise PES serilerinde hızlı koşmaya peş peşe bastığımız gibi bazı özel hareketlerin sergilendiğini görüyoruz. Ayrıca analog yardımı ile rakip geçme de kolaylaştırılmış.
 
      Yeni animasyon sisteminin de vurgulandığı bu videonun ilerleyen dakikalarında ise bu sistem ile nasıl çalımlar sergileyebileceğimiz gösterilmiş. Bu videoda ayrıca bire bir sisteminde defans oyuncusunun bazı hareketlerine de yer verilmiş. PES 2012'nin bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2012 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler