Parasite Eve için Demo Planı Yok

30.09.2010 15:00 Ersin Kılıç


 
     Playstation 1'de bizi soluksuz bir maceraya sürükleyen Aya brea'yı yönlendireceğimiz yeni Parasite Eve oyunu için demo çıkarılması düşünülmüyor.
 
     Oyunun yönetmenliğini yapan Hajime Tabata, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile oyunun demosu için kendilerine bir çok soru yöneltildiğini fakat olası bir demo için herhangi bir planlarının bulunmadığını belirtti.

     22 Aralık'ta Japonya'da çıkacak olan Parasite Eve: 3rd Birthday'ın batı çıkışı ise 2011 yılında olacak. Aya'nın ilk iki macerası ise PSOne klasikleri kapsamında ilerleyen dönemlerde bir kez daha karşımıza çıkacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve: The 3rd Birthday Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler